mandag 16. mars 2009

Endelig! Vinnerne er….

Kjære bloggere og andre lesere; tusen hjertelig takk for tålmodigheten dere har vist meg. Nå har jeg endelig fått tid til å foreta trekningen. Jeg hadde lapper med alle deltagernes navn i en skål og datteren min trakk (etter mye snurring, romling og enda mer snurring). Hun trakk disse i den rekkefølgen de står oppført:

DSC01377

         DSC01382

Det var ikke så lett å se navnene på bildet, men det er:

* Elin

* Dorthe

* Villblomsten

* Sommertid

Elin ønsket seg heklenålsetui og får det tilsendt; gratulerer.

Dorthe får strikkepinne-etuiet; gratulerer.

Villblomsten og Sommertid får en overraskelse jeg tror de vil like; gratulerer til dere.

Nå er det nok noen av dere som lurer på hvorfor det har vært så stille fra meg de siste ukene. Det er ingenting som er galt fatt, bortsett fra forstanden vår vil nok mange i familien og vennene våre si. Midt i finanskrise og økende arbeidsledighet – har vi kjøpt hus! Gjett om vi gleder oss; herlighet. Alt skjedde i løpet av kort tid; Visning, finansiering, budgivning, kontrakt osv. Innimellom alt dette skulle vi klargjøre leiligheten vår for salg. Nå måtte vi få opp de tak- og gulvlister som vi ikke gadd å få opp for tre-fire år siden. Vi måtte også male litt hist og pist. Sy nye gardiner til soverommet; ja, selvfølgelig måtte jeg det. Fikk omsider laget liftgardinen til kjøkkenet.

DSC01346

Er veldig fornøyd med liftgardinen. Ønsket en gardin som hindrer innsyn, men slipper inn lys. Både liftgardinen og sidegardinene kommer til å følge leiligheten, de er sydd til dette kjøkkenet. Det er ett til vindu med like sidegardiner i kjøkken/allrom.

Leiligheten er nå fullstendig strøken og innbydende, om jeg skal si det selv. Hadde visning på søndag med god respons. Nå får vi håpe at noen av interessentene har lyst til å bo her. Da en venninne av meg så bildene av leiligheten på nettet, uttalte hun: “Å så fin, Jannicke – man ser at det er lykke i veggene”.  Tenkte litt på det etterpå og ja, det er lykke i veggene. I huset vi har kjøpt er det stikk motsatt. Da jeg kom på visning, følte jeg umiddelbart at husets sjel var trist. Til tross for det, kjente jeg også at dette huset vil jeg bo i. Jeg vet at mannen min og jeg vil tilføre huset det som det trenger; kjærlighet og omtanke. Vi skal skape oss et “Lykkebo” på landet. I et interiørmagasin jeg nylig leste sto det: “Å bo i et hus med sjel, gir en ekstra dimensjon i hverdagen”. De ordene traff meg midt i sjelen min.

I forbindelse med utlodning, hadde jeg planer om å sy to heklenålsetui til. Min trofaste, stakkars 22 år gamle Bernina ble imidlertid litt ødelagt midt i kaoset vårt. Det var egentlig mannen min som var litt hardhendt når har skulle justere undertrådspolen (eller hva det enn heter). En liten bagatell som lar seg fikse, men det vil gå et par uker. Derfor har jeg planer for en overraskelse til Villblomsten og Sommertid, håper dette er greit. Dere som har vunnet, må være snill og sende navn og adresse til mailen min. 

Det var godt å blogge litt etter de siste ukers styr og kav. Takker nok en gang for tålmodigheten deres. Blir ikke lenge til neste innlegg – nå har jeg funnet roen igjen. Ønsker deg en god kveld – klem fra Jannicke.

13 kommentarer:

 1. Gratulerer med huskjøp!!!!! Fint det var noe hyggelig som var årsaken til ditt fravær, og hyggelig å ha deg tilbake igjen ;o)Vi bor i gammelt hus med sjel i (vært litt mer enn man kan ønske her til tider, men roligere nå..)- og vi elsker vårt herlige hus på landet!
  HURRA! HURRA! Så utrolig moro at jeg vant!!! God trekning sier nå jeg bare *smiler stolt* Har sendt deg adr allerede *ivrig* Liftgardina blei nydelig forresten, er ikke det vanskelig å sy sånn?

  SvarSlett
 2. Tuusen takk ! Er spendt nå jeg..hva kan den overraskelsen være mon tru ??. Gratulerer med nytt hus :) Skjønner godt at du har mye å gjøre om dagene..her også er det full rulle med 2 stk bad som renoveres samtidig...puh...skal bli godt å få det ferdig. Sender en mail snart...see yaa...

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar. Nei, det er ikke vanskelig å sy liftgardin, men litt putle-arbeid. Kjøpte liftgardin-sett på "Stoff og Stil" og det var toppers.

  SvarSlett
 4. Takker såååååååå mye. Meg som aldri vinner noe:) Har sendt deg en mail. ha en riktig fin dag:)

  SvarSlett
 5. Glemte å si :
  Gratulerer med huskjøpet !! :-)

  SvarSlett
 6. Ååå.. jeg er også en "sånn" som aldri vinner noe :-)
  Og så vant jeg her !! :-)
  Tusen Takk :-)

  SvarSlett
 7. Så heldig de var da..jeg er intr i et sånnt til penslene mine..hva tar du for et slikt ett?
  Ha en fin fin dag, å grattis med hus

  SvarSlett
 8. Gratulerer med huskjøp! Så spennende, da får vi vel følge med i nyinnredning av det nye hjemmet deres. Ønsker dere gode og lykkelig dager der. Huset har nok venta på en familie med kjærlighet og varme!

  SvarSlett
 9. Gratulerer masse med hus. Den liftgardinen var kjempelekker :)
  Jeg har også vært dårlig på å blogge i det siste, men kpmmer plutselig tilbake.
  Stooor klem fra Irene

  SvarSlett
 10. Fikk det fine strikke etuiet i posten idag og det er jo nydelig:):) Takker så mye:) Du er flink med symaskinen...Jeg er uvenner med min. Skal vise det frem på bloggen. Takker igjen:) Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 11. Heisann. Og TUSEN TAKK for gaven. Jeg ble virkelig glad for den. Og det gjør ingenting at du kjøpte tynt garn, jeg må jo komme over den fobien en gang jeg også:-) Garnet var jo helt nydelig, og datteren min ble helt i hockey da hun så det. Så vi finner garantert en bruk for det. Og påskepynten ble jeg ekstra glad for, den var fantastisk. Tusen takk igjen. Stor klem fra meg :-))))

  SvarSlett
 12. Hei :-)

  Tusen Takk for pakken :-)
  Påskepynten og Maskemakørene var kjempeflotte :-)
  Tuuuusen takk :-)
  var så kjekt å finne en pakke i posten :-)

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 13. hei! Likte gardinene du har, er liftgardinen også sydd ? :)

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...