tirsdag 5. mai 2009

Bestemors-ruter


Jeg har meldt meg inn på en ny along - denne alongen skal jeg klare å følge til bitter-end. Det er en along som går ut på å hekle 7 bestemors-ruter i uken. Siden jeg er i hekle-dilla-modus, er dette midt i blinken for meg.

Det var spørsmål om oppskrift på bestemors-ruter. Jeg har funnet en super på bloggen "My kind of blog" og linken til oppskriften finner du her

9 kommentarer:

 1. Holder på med et teppe selv. Her gjelder det å feste tråder etter hver rute, men det ser det ut til at du gjør;) Flotte, friske sommerfarger du har valgt. Skulle hatt press på antall ruter pr uke, jeg også, for dette arbeidet går litt teigt her i huset. Men nå har jeg bare 6 ruter igjen.. Ha ei kjempefin uke!

  SvarSlett
 2. Jeg må innrømme at det er min fantastisk snille mann (ja, jeg setter stoooor pris på han) som fester trådene på rutene mine. Nå er han imidlertid litt akterutseilt - full skjerpings, jeg må vel frem med pisken c", )

  Det er for øvrig ikke bildet i dette innlegget som viser mine ruter, de er avbildet i et annet innlegg lengre nede i bloggen.

  SvarSlett
 3. Åhh!
  Jeg skulle til å gi deg råd om å feste trådene etterhvert......( har heklet noen tepper oppigjennom)...så ser jeg at du får din mann til å gjøre denne (møkka)jobben!
  DET vil jeg har oppskrift på!!!...
  ser forresten snakk om noe pisk over her...
  hmmm kanskje det er veien å gå!
  Ha en forstatt flott hekle kveld, med eller uten pisk!
  Klem G-C

  SvarSlett
 4. Ååååå, skrev jeg pisken? Mente selvfølgelig listen - kvinnelisten...

  SvarSlett
 5. Alonger ja..de er det mange av..visste ikke det var en bestemor - ruter along,men men..du vet vel hva det går ut på nå tenker jeg. Har hekledilla om dagen jeg også...burde fått ferdig fingervantene mine..bare litt igjen på dem..men de blir liggende..nå er det bag/veske som hekles. Har jo heklet en del, men bestemor-ruter har jeg aldri heklet...minner meg vel for mye om min egen bestemor..det var nemlig det eneste hun heklet...ihvertfall på slutten...hun husket nemlig ikke noen andre mønstre..og fingrene klarte heller ikke noe annet..men fine tepper ble det an mass !

  Ha en superduper little laurdag..onsdag. :)

  SvarSlett
 6. Så flink du er.
  Og lurt det der med og følge andre og lage 7 lapper i uken.
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 7. Supert med desse alongene. Da får ein litt ny giv, og alt blir kjempemorsomt. Kom inn på bloggen din via utallige andre vegar, og angra ikkje på det. Kjempefint her.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 8. Hei Jannicke!
  Kjempeflott blogg du har. No ser vi fram til bryllaupet, håpe det vert ein anelse betre ver enn det vi har idag (pøsregn..). Kan du forklare meg korleis du får til å ha link til "etikettane" på høgresida på bloggen her? Det kunne eg ha tenkt meg å fått til.. Forsåvidt hatt link til ulike nettstader også, men eg klarer ikkje finne ut korleis en gjer det. På forhånd takk:)
  Helsing Bodil

  SvarSlett
 9. Veldig fine farger du har valgt til bestemorrutene dine! :) Jeg hekler også bestemorteppe for tiden. Teppet i seg selv tar jo sin tid, men hver enkelt rute er jo ypperlig heklearbeid en kan ta innimellom alt annet i hverdagen. Koselig arbeid. Men som det er nevnt før, å feste endene er kjedelig jobb. Ser det er ei som har en utrooolig snill mann som tar den biten!! Herlighet! :) Kanskje jeg skulle prøve å ymte frempå om dette til min mann også.....haha.

  Fin blogg du har forresten :) Har vært innom og kikka før jeg da.......og tatt med meg ideer. ha en fin dag!

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...