mandag 16. februar 2009

Utlodning

DSC01255 

I mange år har jeg tenkt å sy et strikkepinne- og heklenåletui, nå har jeg gjort det. Fant en fin beskrivelse på Babsy sin side; tusen takk. Det ironiske er at disse etuiene ikke er til meg selv…

Etuiene ble sydd for å være premier i en utlodning jeg skal ha. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å linke til utlodningen og bloggen min på siden din. Du melder deg på ved å skrive i kommentarfeltet under. Dersom du ikke har egen side/blogg, kan du likevel melde deg på ved å skrive i kommentarfeltet og enten oppgi e-postadresse, eller sende e-postadressen din. Du finner link til e-postadressen min i Profilen min.

Etuiene er vattert og sydd i kraftig stoff, så disse holder i mange, mange år. Kan ikke garantere at sømmene er snor-rette, men alt i alt ble de fine (synes jeg…).

                                         DSC01238

Heklenåletuiet har 6 lommer.

DSC01241

* * * * *

DSC01247

Strikkepinne-etuiet har 8 lommer .

DSC01242

Om du foretrekker det ene etuiet fremfor det andre, er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

Som en hyllest til alle fantastiske medsøstre er det trekning, søndag 8. mars (jeg har ennå tilgode og møte noen mannlige håndarbeidsbloggere). 

Siden jeg har satt såpass lang utlodningstid, skal jeg sy to heklenålsetuier til som blir med i trekningen.  

Lykke til alle sammen, jeg får sporenstreks sy et etui til meg selv også – for nå har mannen min (som den kavaleren han er) startet jobben med å sortere alle pinnene mine. Det er litt av en jobb, for i den posen er det kaos (men det er snart sagablott).


28 kommentarer:

 1. Det var fine etuier! Ønsker meg et heklenåletui, men blir glad for et til strikkepinner også! De ble veldig fine!

  SvarSlett
 2. Så utruleg flotte dei var! No har eg lagt ut litt reklame på bloggen min, og krysser fingrane for at eg vinn etuiet til strikkepinnar! Sidan eg ha vorte ei strikkekjerring, kan eg trenge det!

  SvarSlett
 3. Heisann! Jeg er selvfølgelig med! Elsker utlodning altså *smiler bredt* De var kjempeflotte begge to, hmmm- trur jeg må si heklnål- etui som førstevalg om jeg er så heldig at jeg vinner. Har to stk til strikkepinnene, men ingen til heklenålene- så de er litt hist og her... Ser gjerne at det blir en forandring på det snart, ja *nikker veldig* Da stikker jeg å lager litt reklame for den flotte bloggen din! Klemmer

  SvarSlett
 4. Kjempefine eeuier til oppbevaring av "strikke og hekle verktøyet"

  SvarSlett
 5. Åh ka fin disse var....klart æ hiva mæ med, å det e vel ikke uhøflig, siden det e første gangen æ e innom her? kainn meld om at her var det mykkje fint, så æ kjem tebake:)....om æ va heldig, ønska æ mæ strikkepinneetui.....å om æ ikke vinn,kunne æ godt ha tenkt mæ å bestilt to...ett te strikkepinna å ett te malepenslan mine..men det var bare ett ønske..ha en strålende dag

  SvarSlett
 6. Hei:0)
  Så koseleg at du besøkte bloggen min og vil vere med på trekninga:0) Koseleg blogg du har eg legg deg til lista mi. Og du.. ein slik oppbevaring til strikkepinnar er midt i blinken for meg:0) Så eg er med!!!
  Ha ein flott tysdag.
  Smil frå Lill

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig kan man være med på utlodningen, selv om det er første gangen man er innom bloggen min. Klart det c",) Jeg gjør jo dette for å promotere bloggen min, kjekt med nye folk (i tillegg til dere jeg kjenner fra før).

  SvarSlett
 8. hei hei.. Får vel være med her:) Disse etuier er kjempefine.. skal sjekke og lenke til utlodning. Ha en riktig fin dag:)

  SvarSlett
 9. Har vært innom her før, men har ikke hatt tid til å legge igjen kommentar. Du har mange fine turbilder! Og for en herlig hund dere har. Har laget en post om bloggen din i bloggen min og lagt deg til i blogglista. Strikker mest, men hekler også.

  SvarSlett
 10. Dette var et kjekt og kreativt tiltak. Jeg hadde veldig ønsket meg et strikkepinneetui. Det er kaos i den leiren hos meg :)

  SvarSlett
 11. Vi gjerne være med på utlodningen. Strikkepinne etui er noe en alltid har behov for :)

  SvarSlett
 12. Heisann...ser du har vært flink til å sy. Kjekt med slikt som kan holde litt styr på kaoset. ja for her er det kaos i strikkepinnene..Posen begynner å bli for liten..

  Har lagt en link til utlodningsinnlegget ditt i bloggen min.

  Ha en forts fin tirsdag.

  SvarSlett
 13. Hejsan! Får en stick- och virkintresserad svensk tjej vara med i utlottningen??? Tycker dina etuier var såååå jättefina och precis vad jag behöver!!! Min man börjar bli lite trött på alla stickor och virknålar som ligger överallt ;)

  Håller mina tummar och hoppas på tur!!

  SvarSlett
 14. Hei :-)

  jeg har ikke vært her før , jeg fant deg via link på en annen sin blogg :-)

  jeg legger inn link til deg i bloggen min :-)
  synes strikkepinne-etuiene var veldig flotte :-)

  SvarSlett
 15. Ja dette klarer jeg jo ikke la vær å være med på *fnis* Skal promotere deg i bloggen imorgen!
  -Hyggelig og morsom fjellreportasje nedenfor her forresten :0)

  SvarSlett
 16. Her melder også jeg meg på.
  Kjempefine Etuier du lager.
  Marit S

  SvarSlett
 17. Oj og jeg som elsker utlodning og gevinster. Ønsker meg strikke etui :-)

  SvarSlett
 18. Det var da noen kjempeflotte etuier du har sydd! Heldige er de som vinner et slikt ett!

  Jeg er litt sent ute med å takke for awarden jeg har fått av deg, men har nå skrevet en liten hilsen i det aktuelle innleget også. Tusen takk!

  SvarSlett
 19. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Det var jo et flott tips du kom med, når er jeg på leting etter en knaggrekke! :)

  SvarSlett
 20. Så nydelige etuier du har laget! Vil gjerne være med på trekning av dem!
  Tusen takk for bursdagshilsen!

  SvarSlett
 21. Disse var virkelig fine.Koselig at du vil gi dem bort.

  SvarSlett
 22. Hei! Har lenge tenkt på å få sydd meg eit strikkepinne etui, men har framleis ikkje blitt noko av, då passar det godt å vera med på loddtrekning av dette.
  Fin blogg med mykje hyggeleg lesning og fine turbileter.

  SvarSlett
 23. Det er noen flotte ting du lodder ut.Blir gjerne med i trekninga. Skal linke deg over helga.

  SvarSlett
 24. Så flink du har vært! Når jeg bare får symaskina ned fra den kalde 2 etg. så skal jeg se om ikke jeg får no orden på sysakene også=P
  Forresten, når det gjelder mannlige håndarbeidere (kremt) så har jeg to kjempegode tips til deg! Ta en titt på http://criminyjickets.blogspot.com/ , http://brooklyntweed.blogspot.com/ & http://www.adamknits.com/ dette er kjempeflinke karer som er et oppkomme av inspirasjon!=D
  Har visst ikke vært inne her før, koselig blogg du har! Og du må si ifra om du strikker de Theodoraene altså, spennende!=D

  SvarSlett
 25. Har sjekket ut de strikkende herrene som står oppført i kommentaren ovenfor og de hadde virkelig svingt pinnene; flinke.

  SvarSlett
 26. Det ser ut sdom du har fått litt oppmerksomhet her på bloggen din no:)det e kjekt å følge med, og igjen:du e kjempeflink:)klem MONA

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...