fredag 23. januar 2009

CollageJeg var innom "My kind of blog" og Sol hadde laget et nydelig collage - jeg fikk lyst til å prøve. Jeg har ikke knipset bilder mer enn et par måneder, så noen av bildene er representert på siden min fra før. Det var artig å flette ulike bilder sammen til ett.  

10 kommentarer:

 1. Den montasjen var kjempefin, og bildene ga godt inntrykk av stemning:-) Kan jeg spørre om du har brukt Photoshop? Bruker det selv, men kan ikke lage sånne montasjer... :-S
  Flink er du uansett:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig bilder og så flott satt sammen. Du er virkelig dyktig.

  SvarSlett
 3. Heia. Så moro å kunne være til inspirasjon. Jeg synes collagen din ble superflott jeg. Masse fine bilder som er godt satt sammen i både tekst og bilder. God helg og god klem.

  SvarSlett
 4. Takk for tilbakemelding til alle tre; kjekt. Collage heter det, ja - visste at det var noe rart med decopage; det er nok noe annet. Gode norske ord, begge to... hehehe c",)

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder.Du er skikkelig flink.Ønsker deg en riktig God helg!

  SvarSlett
 6. Kjempefin collage,du har laget.
  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett
 7. Der fant jeg deg! Jeg har lett litt etter mailen jeg fikk! Fine bilder og denne collagen var kjempe!!!

  SvarSlett
 8. Hei. Fant deg på Projo, teppealongen... Fine lapper du har strikka. Jeg- som deg- har strevd litt med å få lagt inn bildene i alongen i lite format, men du så gøy å få det til! Flott collage også. I det hele tatt en fin side:o) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Så fin bildemontasje. Jeg har også prøvd på det men ikke fått det til ennå. Det ser så fint ut. Har vel ikke hatt tålmodighet til å prøve nok!

  SvarSlett
 10. Hei!
  Takk for besøket og at du la igjen en koselig kommentar hos meg :)
  Så flotte bilder du har satt sammen! Du er flink til å fotografere.
  Ha det fint!

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...