tirsdag 27. januar 2009

Lue og votter


Har omtalt en UFO (U-Ferdige-Objekt) lengre nede på siden min. Jeg klarte å få den ferdig innen "tidsfristen" min, men bildet har latt vente på seg. Egentlig er det noe jeg har strikket til meg selv. Men jeg må innrømme at hodet/ansiktet mitt ikke er skapt for en slik lue; jeg ser ut som en melon. Jeg ga meg selv sparken som modell og måtte fri til datteren min, hun poserte villig vekk. Tja... vottene skal jeg bruke, men luen endrer status fra UFO til UBO (U-Brukelig-Objekt). 

9 kommentarer:

 1. Hi hi hi..likte UFO-UBo..:o)
  Men nydelig var det ihvertfall! Grattis!

  SvarSlett
 2. Så flott sett, og søt modell.

  SvarSlett
 3. Herlig strikk, og vakker modell! Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 4. Hei til deg. Første gang på beøsk til bloggen din. Veldig hyggelig blogg å lese. Likte veldig godt bildene dine fra turen den 14.janaur.
  Dagens produkt med lue og votter var fine og såg god ha på deg i januarkulden:)
  Jeg kommer innom på flere besøk:)
  Ha en god dag.

  SvarSlett
 5. Lua og vottene var jo supre. Datteren din er jo så flott i den så da får jo hun overta luen!!

  SvarSlett
 6. Flott sett du har strikket.Synd du ikke likte lua,men vottene blir jo varme og gode å ha på hendene.Så kan jo modellen din bruke lua.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 7. Heisann, mønster på fiskeluen finner du her:
  http://www.knitty.com/ISSUEwinter08/PATTfishy.php
  Lykke til!

  SvarSlett
 8. Lekkert sett! Og du får la oss vurdere om du kler luen eller ikke ;)

  SvarSlett
 9. Så flott sett! Er det fra boka "Krymp"? Vottene jeg strikker er fra den boka, jeg har bare laga litt forskjellige størrelser sjøl. De er supergode og varme! Hva slags garn bruker du? Jeg har prøvd mye forskjellig, men har landa på PT3. Holder på med mitt 141. par nå- så har blitt ganske "dreven". Ha en fin dag, hilsen Elin

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...