tirsdag 10. februar 2009

Jeg har fått én til award, denne gangen fikk jeg fra Spurven. Dette er faktisk tredje awarden min siden jeg startet bloggekarrieren for én måned siden og det synes jeg er bra. Alle tre er ulike og det er også fint. Jeg skal gi awarden videre til seks bloggere, men jeg må tenke litt over hvem disse seks skal bli. 

* * * * *

Nå har det gått noen dager siden jeg fikk denne awarden og jeg har grublet og tenkt på hvem jeg skal sende den videre til. Jeg setter utrolig stor pris på å få slike utmerkelser, men ettersom jeg er ny innen "Blogglandia", har jeg ikke blitt "kjent" med så mange bloggere ennå. Ikke så å forstå at jeg ikke vil gi awarden til de få jeg kjenner, men mange av dem har allerede fått award av meg. Derfor har jeg lyst til å gi denne awarden og det den står for til deg. Kanskje du, i likhet med meg, er ny innen blogging og ennå ikke vet om så mange og de vet ikke om deg. Jeg blir veldig glad om du tar med deg en award og legger igjen en kommentar, slik at jeg kan besøke deg i bloggen din og legge igjen en hilsen. På den måten vil vi jo gjøre akkurat det som er i rette ånden for denne awarden. Ha en fin dag c", )
                                                                                                                        

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

4 kommentarer:

 1. Du har en kjempe fin blog og er innenom å titter innimellom:) Ha en riktig fin dag:)

  SvarSlett
 2. hei hei.. ja jeg må godkjenne kommentaren, Har satt den slik fordi jeg hadde problemer med spam... skal sjekke om jeg har deg på bloglista mi eller så er den på vei..Ja disse sofakroker er noe for seg selv.. det kan se enda verre ut der. Jeg bor alene med sønnen min på 17 og han vil ikke sitte ved siden av mora si lengere hi hi så jeg har HELE kroken for meg sev hihi hi ...får jeg besøk må jeg advare mot spisse strikkepinner og diverse garnnøster og nåler hi hi hi ......

  SvarSlett
 3. Masse flott å se og allsidig blogg du har. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 4. De sideveissokkene har god passform, så jeg har begynt å strikke på et par til min mann. Håper at de har like god passform til voksen og i raggegarn. Ha ei fin helg.

  SvarSlett

Fint at du titter innom bloggen min - nå ble jeg glad. Setter stor pris på om du forteller meg at du har vært her og da er sjansen stor for en hilsen tilbake...